Download Twitter Video gratis en HD - Twitter Downloader (2024)

';

Plak een link en download direct Twitter-video's, foto's en GIF's

Twitter video downloader voor HD-kwaliteit en hoge snelheid.

SnapSave's Twitter Downloader is een gratis online tool om een video uit een tweet te downloaden voor offline weergave. Bewaar video's van Twitter (omgedoopt tot X) in HD-kwaliteit, mp4-formaat zonder watermerk.

Bovendien kunt u de tool gebruiken om Twitter GIF's en afbeeldingen te downloaden.

Onze tool is eenvoudig te gebruiken en compatibel met de meeste apparaten. Je kunt Twitter-video's downloaden op Android-, iPhone-, Mac- of Windows-apparaten.

Hoe download je Twitter-video's naar je apparaat?

Voer deze eenvoudige stappen uit om Twitter-video's, gifs en afbeeldingen op uw apparaat op te slaan.

Stap 1: Open de SnapSave Twitter downloader

Open de Twitter video downloader op pc/mobiel met een browser Chrome/Firefox/Internet Explorer.

Stap 2: Kopieer en plak de videolink

Zoek de video die je wilt opslaan. Kopieer de link van een videotweet van een openbaar account, plak deze in het invoervak en klik op de downloadknop

Stap 3: Download de video

Nadat de video op het scherm verschijnt, blijft u op de knop Video downloaden klikken om deze van Twitter op uw apparaat op te slaan.

Waarom een video van een tweet downloaden met onze tool?

Sla tools over met een lage downloadsnelheid, lage kwaliteit en opdringerige advertenties. SnapSave Twitter Downloader biedt u een nieuwe oplossing. Ontdek waarom hier de beste Twitter-saver is die je ooit nodig hebt gehad:

 • Hoge snelheid: je kunt een HD Twitter-video in 3-5 seconden downloaden. Onze downloader is robuust genoeg om video's van hoge kwaliteit te verwerken.
 • Twitter video downloaden HD: Wij garanderen dat de kwaliteit van de video net zo goed is als die van het origineel. Naast SD-kwaliteit kun je video's downloaden in HD of 4K.
 • Download het allemaal: ga verder dan video! In tegenstelling tot de video-downloads van sssTwitter, pakt Snapsave alles: video's, afbeeldingen en GIF's. Bewaar al je Twitter-favorieten op één plek.
 • Geen onderbrekingen en fouten: onze tool is vriendelijk. Zorg ervoor dat er geen advertenties zijn die gebruikers irriteren tijdens het downloadproces.
 • Eenvoudig te gebruiken: u hoeft de Twitter-video-downloader-app niet te installeren of een extensie aan uw browser toe te voegen. De webgebaseerde tweet-downloader is handiger en gebruiksvriendelijker.
 • Volledig gratis: onze downloader is gratis en open voor alle online gebruikers.
 • Veilig downloaden: Wij slaan geen gegevens van gebruikers op. Gebruikers hoeven hier geen account te registreren. Dit maakt onze Twitter video downloader veilig in gebruik.

Veel Gestelde Vragen

Twitter-downloader is een tool die is gemaakt om tweetvideo's, afbeeldingen en gifs van Twitter op persoonlijke apparaten op te slaan. Snapsave is robuuster dan sssTwitter, omdat je hiermee ook afbeeldingen en GIF's uit een tweet kunt opslaan.

Ja, het is gratis om de Snapsave Twitter-video-downloader te gebruiken. Bij het downloaden van een video hoeven gebruikers geen geld te betalen of een account aan te maken.

Ja, het is legaal om video's van Twitter te downloaden. Het gebruik van een auteursrechtelijk beschermde/handelsmerkvideo is echter in strijd met de auteursrechtwetten. We moedigen mensen niet aan om auteursrechtelijk beschermde video's te misbruiken voor persoonlijke commerciële doeleinden. U bent verantwoordelijk voor het respecteren van de auteursrechtwetten.

Helaas niet. We respecteren gebruikers en houden ons aan de servicevoorwaarden van Twitter. Het downloaden van privé-inhoud is een schending van de privacy van gebruikers. Onze tool ondersteunt alleen het downloaden van video's en afbeeldingen van openbare accounts.

Fouten kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder: tijdelijke problemen als gevolg van advertentieblokkeringsextensies, browser- of internetextensies. Om problemen op te lossen

 • Zorg er eerst voor dat de link naar de video afkomstig is van een openbaar account.
 • Ten tweede: verander de browser
 • Ten derde: schakel de adblock-extensies uit

Neem voor meer informatie contact op met het ondersteuningsteam via email.

Momenteel bieden we downloads aan in MP4-formaat, het meest gebruikelijke en compatibele formaat voor online video's. Hoewel we momenteel geen AVI, WebM, enz. ondersteunen, evalueren we altijd de gebruikersbehoeften en kunnen we de formaatopties in de toekomst uitbreiden.

Nee, we hebben geen downloadlimieten! Voel je vrij om zoveel Twitter-video's te downloaden als je wilt, wanneer je ze nodig hebt.

 • Zoek een video op de Twitter-applicatie en kopieer de tweetlink
 • Open Snapsave via een webbrowser (Safari/Chrome) en kies vervolgens Twitter-downloader
 • Plak de link in de werkbalk
 • Tik op de downloadknop
 • Open het downloadbestand
 • Bewaar de video op je iPhone-camerarol.

Onze downloader is webgebaseerd en werkt naadloos op alle apparaten, inclusief smartphones en tablets. De stappen om Twitter-video op Android te downloaden zijn vergelijkbaar.

Controleer de standaard downloadmap om uw video te vinden. Normaal gesproken kunt u het downloadbestand op de pc controleren of op mobiele telefoons op het bestandssymbool tikken.

Ja, het is veilig om hier Twitter-video online te bekijken. Het Secure HTTPS-protocol beschermt uw gegevens tijdens downloads. U hoeft geen mobiele app te installeren. Ook geen registratie.

Nee, wij zijn een onafhankelijke dienst en niet gelieerd aan Twitter en andere merken. We bieden een handige en gebruiksvriendelijke tool om openbaar beschikbare inhoud te downloaden, met inachtneming van de servicevoorwaarden en de privacy van gebruikers van Twitter.

Opmerking: TwitterDownloader.SnapSave.App is niet officieel geassocieerd met Twitter. Het host of vermaakt geen illegale of auteursrechtelijk beschermde inhoud op zijn server en alle geüploade video's worden rechtstreeks opgeslagen vanaf hun CDN-servers op de computer van de betreffende gebruiker.

Download Twitter Video gratis en HD - Twitter Downloader (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5923

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.